Buchete Pentru Sicriu

Buchete Funerare deosebit de creative si realizate cu multa pasiune. Sunt ornamente florale ce se inhumeaza cu persoana defuncta, atasate la capacul sicriului. Derulati pagina pentru produse.
Realizate in intregime manual din flori deosebite, reprezinta la randu-le o modalitate de a ne arata aprecierea pentru persoana draga pierduta.

Toate aranjamentele florale pentru sicriu poseda suport cu ventuze  – pentru atasarea pe capacul sicriului,  cu bureti minerali (pastreaza florile proapsete pentru o perioada mai lunga de timp) si lenta (panglica funerara) pe care de regula se imprima textul mesajului.

Acest suport cu ventuze contribuie la fixarea eficienta a buchetului funerar, care nu se misca sau desprinde chiar in cazul unor miscari bruste ale sicriului.
Acesta este si motivul pentru care buchetele funerare pentru sicriu sunt singurele aranjamente florale ce pot fi inhumate alaturi de decedat.

La cerere, realizem buchete funerare si cu alte flori, de alta culoare decat cele din fotografii. Livrare produse: Bucuresti, Ilfov, judete limitrofe.

Buchet Sicriu Crizanteme Galbene

B01

Buchet Crizanteme (Galbene / Albe / Mov / Bordo)

Aranjament funerar pentru sicriu elegant si in acelasi timp traditional.

FLORI • Crizanteme de culoare Galbena, Alba, Mov sau Bordo (rosu).
DECORATIUNI • Verdeata decorativa.
ACCESORII • Burete mineral

PRET 300 LEI

Buchet pentru sicriu Orhidee

B02

Buchet pentru sicriu cu orhidee Dendrubium.

Buchet pentru sicriu unic facut de firma noastra.

FLORI • 20 fire Orhidee Dendrobium de culoare mov.

DECORATIUNI • Verdeata si frunze decorative.

ACCESORII • Burete mineral.

PRET 250 LEI

Buchet Sicriu Flori de Toamna

B04

Buchet Multifloral cu Flori de Toamna.

Produsele de floristica funerara vi le putem oferi la pret de producator, nu de ce comerciant. Va rugam sa ne solicitati catalogul cu articole funerare si aranjamente florale – il veti primi rapid prin posta sau daca ne treceti pragul magazinului.

Buchetul de mai jos este un aranjament floral creativ, facut cu gandul la soarele de toamna, cand lumina si caldura inca fac parte din viata noastra cotidiana.

FLORI • 50 fire Flori de sezon, Crizantema Dalie, Trandafiri Tros, Brassica.

DECORATIUNI • Verdeata decorativa, frunze de stejar.

ACCESORII • Burete mineral

PRET 450 LEI

Acasa » Floristica funerara » Buchete funerare
Scroll to Top
Call Now Button