CONTACT FUNERARE 24 Informatii contact / nr telefon

Contact Funerare 24 – Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii privind toate serviciile, produsele noastre si oferta de pachete complete.
Preluam apeluri non-stop, la orice ora din zi si din noapte.

In cazul unei urgente, putem ajunge la dvs. in mai putin de o ora. Zonele pe care le acoperim sunt sector 5, restul orasului Bucuresti si judetul Ilfov.

Va stam oricand la dispozitie in caz de deces sau pentru orice informatii suplimentare. Va rugam sa ne apelati telefonic in caz de urgenta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

ADRESA FUNERARE 24 BIROURI & MAGAZIN PRODUSE

Strada Mihail Sebastian 44, București 052034

S.C. SERBAN MANPOWER S.R.L. | CUI: 41280986 | Nr. ord reg. com: J40 /8059 /2019 |Str.TOMIS 2A – Bucureşti sector 3
TEL. 031.425.7344

FORMULAR CONTACT

Alegerea unei case funerare nu e o sarcina usoara. Mai ales intr-un moment tragic, cand e posibil ca durerea sa va copleseasca. E normal sa va framante o sumedenie de intrebari. Veti primi consilierea de specialitate si sprijinul de care aveti nevoie? Se va tine cont de necesitatile si dorintele dumneavoastra? Care este reputatia firmei si calitatea serviciilor?

Misiunea noastra este sa va furnizam tot ce aveti nevoie intr-un moment atat de dificil.

Un umar pe care sa va puteti sprijini – tot ceea ce putem face pt a va usura povara.

Servicii funerare personalizate ireprosabile la preturi oneste. Iar cheltuielile cu inmormantarea si restul servicilor / produselor funerare le puteti recupera prin accesarea ajutorului de deces. Dati-ne un telefon pentru detalii suplimentare – ne putem ocupa pentru dumneavostra de intocmirea si depunderea dosarului pentru obtinerea acestui ajutor financiar.

Ne consideram datori sa-i oferim persoanei dragi pierdute o ceremonie de ramas-bun caracterizata de demnitate, respect si atentie la cele mai mici detalii. Pregatind si asigurand desfasurarea intregului eveniment cu compasiune, responsabilitate si profesionalism.