Floristica Funerara F24

Aranjamentele funerare isi aduc aportul la celebrarea vietii persoanei decedate. Uneori florile chiar pot spune mai mult decat cuvintele.
Iar persoana draga plecata dintre noi merita cele mai frumoase flori si aranjamente funerare. Fara compromisuri de aspect sau calitate. Si asta va ofera echipa noastra de profesionisti dedicati si creativi: aranjamente florale deosebite. Coroane, aranjamente si buchete pentru sicriu.

Magazin Funerar F24: strada Mihail Sebastian 44, sector 5, Bucuresti. Livrari si in Ilfov.

Folosim numai flori si verdeata decorativa atent selectionate. Trandafiri rosii, albi sau galbeni, Orhidee, Crizanteme, Anthurium, etc.
Pe langa modelele existente in catalog realizam, la cerere, si aranjamente florale unice, complet personalizate. Nu ezitati sa ne apelati pt orice intrebari sau detalii suplimentare.

A07 - Trandafiri Albi - Aranjament F24

Aranjamente Funerare • F24

Toate aranjamentele florale funerare poseda suport format din bureti minerali (pentru ca florile sa poata ramane proaspete mai multe zile – pana la 7,8 ) si lenta (panglica funerara) pentru mesaj. Reprezinta alternativa creativa la coroanele funerare traditionale. Suntem pasionati de floristica si realizam atat produse clasice, cat si modele originale / unice, pe care clientii nostri le apreciaza foarte mult. Apelati la noi pt. aranjamentele florale si va garantam ca nu veti regreta aceasta alegere.

Buchet pentru sicriu Orhidee

Buchete Sicriu • F24

Toate aranjamentele florale pentru sicriu dispun de suport prevazut cu ventuze (pt. atasare pe capacul sicriului cu burete mineral) si panglica funerara (“lenta”) pentru mesaj.
Se inhumeaza cu persoana decedata, atasate de capacul sicriului.

Coroane Funerare F24 - Crizanteme si Trandafiri - F24

Coroane Funerare • F24

Toate coroanele funerare dispun de panglica funerara (“lenta”) pentru mesaj.

Acasa » Floristica funerara
Scroll to Top
Call Now Button