ARANJAMENTE FUNERARE BUCURESTI Floristica Funerara

Aranjamente funerare si floristica funerara in Bucuresti. Aranjamentele funerare isi aduc aportul la celebrarea vietii persoanei decedate. In astfel de momente, cu flori poti spune mai mult decat prin cuvinte…

Iar persoana draga plecata dintre noi merita cele mai frumoase flori si aranjamente funerare. Fara compromisuri de aspect sau calitate. Si asta va ofera echipa noastra de profesionisti dedicati si creativi: aranjamente florale deosebite. Coroane, aranjamente si buchete pentru sicriu.

Oferta Funerare24 cuprinde produse variind de la clasic/traditional la contemporan: coroane, aranjamente funerare si pentru sicriu. La preturi pe deplin accesibile. Nu ezitati sa ne apelati pt orice intrebari sau detalii suplimentare. 

Folosim numai flori si verdeata decorativa atent selectionate. Trandafiri rosii, albi sau galbeni, Orhidee, Crizanteme, Anthurium, etc. Si suntem mandri sa va putem oferi aranjamente florale unice, pe care nu le puteti gasi nicaieri altundeva. Si pe care clientii nostri le apreciaza frecvent ca fiind “superbe” si “originale”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Aranjamente Funerare - A07 - Trandafiri Albi

FLORISTICA FUNERARA BUCURESTI ARANJAMENTE FUNERARE

Toate aranjamentele florale funerare poseda suport format din bureti minerali (pentru ca florile sa poata ramane proaspete mai multe zile – pana la 7,8 ) si lenta (panglica funerara) pentru mesaj. Reprezinta alternativa creativa la coroanele funerare traditionale. Suntem pasionati de floristica si realizam atat produse clasice, cat si modele originale / unice, pe care clientii nostri le apreciaza foarte mult. Apelati la noi pt. aranjamentele florale si va garantam ca nu veti regreta o secunda aceasta alegere!

FLORISTICA FUNERARA BUCHETE SICRIU

Toate aranjamentele florale pentru sicriu dispun de suport prevazut cu ventuze (pt. atasare pe capacul sicriului cu burete mineral) si panglica funerara (“lenta”) pentru mesaj.
Se inhumeaza cu persoana decedata, atasate de capacul sicriului.

Buchet Sicriu - Orhidee
Coroane Funerare F24 - Crizanteme si Trandafiri - F24

FUNERARE24 COROANE FUNERARE

ARANJAMENTE FUNERARE BUCURESTI • BUCHETE PENTRU SICRIU • COROANE