DESPRE NOI

Funerare24.ro - Un sprijin cand pierzi o persoana draga.

Alegerea unei case funerare nu e o sarcina usoara. Mai ales intr-un moment tragic, cand e posibil ca durerea sa va copleseasca. E normal sa va framante o sumedenie de intrebari. Veti primi consilierea de specialitate si sprijinul de care aveti nevoie? Se va tine cont de necesitatile si dorintele dumneavoastra? Care este reputatia firmei si calitatea serviciilor?

Putem sa va fim alaturi din primele momente ale decesului.

Trebuie doar sa ne sunati (tel. 0759-55-55-51). Va stam la dispozitie non-stop, la orice ora din zi si din noapte. Puteti afla ce trebuie facut exact in cazul unui deces dand click aici.

Misiunea noastra este sa va furnizam tot ce aveti nevoie intr-un moment atat de dificil.

Servicii personalizate ireprosabile. Un umar pe care sa va puteti sprijini – tot ceea ce putem face pt a va usura povara. Ne consideram datori sa-i oferim persoanei dragi pierdute o ceremonie de ramas-bun caracterizata de demnitate, respect si atentie la cele mai mici detalii. Pregatind si asigurand desfasurarea intregului eveniment cu compasiune, responsabilitate si profesionalism.

Nu putem schimba inevitabilul. Putem insa face tot ce tine de noi pentru a celebra o viata de om. Care uneori a suferit… Sau a plans… Dar a si ras. S-a bucurat. Si a daruit la randu-i bucurie. A iubit si a fost iubit.

Ne angajam sa facem tot ce ne sta in puteri pt. a transforma aceasta grea incercare intr-un moment de pace si liniste sufleteasca. Vom trata familia dvs. la fel de bine cum ne-ar placea sa fie tratate propriile noastre familii in cazul pierderii cuiva drag.

Contactati-ne cu incredere. Si lasati pe seama noastra tot ce trebuie facut. Astfel incat dvs sa gasiti pacea sufleteasca necesara pt a spune la revedere fiintei dragi ce-a parasit aceasta lume…

Preluare urgente/ apeluri telefonice: non-stop.

Program magazin: 8.00 - 16.00 (zilnic).

Scroll to Top