DESPRE FUNERARE 24

Regretam pierderea pe care ati suferit-o. Si faptul ca ne intalnim in circumstante atat de nefericite. Din pacate, inevitabilul nu poate fi schimbat.
Ce putem face insa este sa va usuram povara furnizandu-va tot ce aveti nevoie intr-un moment atat de dificil. Vom trata familia dvs. la fel de bine cum ne-ar placea sa fie tratate propriile noastre familii in cazul pierderii cuiva drag.

Angajamentul Nostru

Vom face tot ce tine de noi pentru a va oferi cat mai multe momente de liniste in timpul acestei grele incercari. Daca doriti, lasati in seama noastra toate responsabilitatile funerare. Inca din primele momente de dupa deces. Astfel incat sa puteti gasi pacea sufleteasca necesara pentru a-i spune la revedere fiintei dragi ce-a parasit aceasta lume.

Ne angajam sa celebram cum se cuvine viata persoanei dragi pierdute. Printr-o ceremonie de ramas bun caracterizata de demnitate si respect, organizata in cele mai mici detalii de profesionisti competenti si experimentati. Pregatind si asigurand desfasurarea tuturor procedurilor funerare si a intregului eveniment nu doar cu profesionalism si responsabilitate, ci si cu decenta si compasiune.

Calitate Ireprosabila La Preturi Intotdeauna Corecte

Cautati in paginile site-ului nostru produse, servicii sau pachete funerare complete care va intereseaza. Daca aveti intrebari, doriti mai multe informatii sau pur si simplu aveti nevoie de un sfat, nu ezitati sa ne contactati. Oferim gratuit asistenta funerara.

In cazul in care sunteti interesat si de alte servicii sau produse funerare care nu se regasesc pe paginile acestui site web, va rugam sa ne contactati si realizam impreuna o oferta personalizata pentru dvs. Personalizat nu inseamna neaparat mai scump. Facem eforturi permanente sa putem oferi produse si servicii funerare de calitate la cel mai bun pret posibil.

DESPRE FUNERARE 24

Deces La Domiciliu - Ce-i de Facut

Primul lucru pe care il puteti face este sa ne dati un telefon – la orice ora, preluam apeluri 24/7 pt urgente.
Agentul nostru de serviciu care va raspunde o sa va prezinte procedurile initiale si restul informatiilor legate de procedurile si procesul funerar  (la sfarsitul acestui articol gasiti si adocumentele care va trebuie pentru a obtine certificatul de deces si ajutorul de inmormantare).
Dupa ce dumneavoastra ii veti furniza adresa la care se afla persoana decedata, reprezentantul nostru va ajunge… continuare

Acasa » Despre Noi
Scroll to Top
Call Now Button