Deces La Domiciliu - articol F24

Ce puteti face in cazul unui deces la domiciliu

Constatare deces la domiciliu. Pasi de urmat. Derulati pagina pt actele necesare certificatului de deces si ajutorului de inmormantare.

In cazul in care decesul are loc la spital sau la o rezidenta pentru seniori, exista mici diferente intre procedurile ce trebuiesc urmate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau chiar pentru un sfat. Este gratuit chiar daca nu apelati la serviciile noastre profesionale, si va stam la dispozitie cu cea mai mare placere in limita timpului disponibil.

————-

Cea mai buna solutie, care va scuteste de stres, complicatii si va ajuta sa economisiti bani, este sa ne contactati telefonic – la orice ora, oferim servicii funerare NON STOP in Bucuresti si Ilfov.
Raspundem si la solicitarile venite din judete limitrofe – si dispunem atat de logistica necesara cat si de personalul de specialitate pentru a furniza si in alte localitati aceleasi servicii ireprosabile.

 

Agentul funerar care va prelua apelul o sa va explice procedura initiala si o sa va furnizeze toate informatiile de care aveti nevoie.

Dupa ce va primi adresa la care se afla persoana decedata, agentul nostru funerar se va prezenta la locatie. Aici, in urma discutiei cu rudele apartinatoare, se vor stabili locul de depunere al decedatului si ziua inmormantarii. Apoi, in functie de necesitatile si dorintele familiei, se poate intocmi o fisa de comanda cu serviciile si produsele selectate.

Recomandam sa lasati in sarcina personalului nostru specializat nu numai imbalsamarea, ci si toaletarea persoanei decedate. Astfel nu va mai fi nevoie de interventii ulterioare asupra acesteia. Optional si la cerere se pot adauga si servicii de cosmetica funerara (vopsit par, farduri, etc).

 

In continuare, ne putem ocupa de tot ceea ce dumneavoastra considerati necesar.

Inclusiv de formalitatile birocratice (constatare deces, declarare deces, acte necesare pentru inhumare/incinerare, intocmire dosar pentru obtinerea ajutorului de deces – in general, valoarea acestuia acopera toate cheltuielile funerare – cu alte cuvinte banii cheltuiti pentru servicii funerare si inmormantare va sunt rambursati).

Transportul funerar il efectuam cu autovehicule funerare specializate. Asiguram transportul atat intre locatiile intravilane necesare procedurilor funerare tipice, cat si intre localitati diferite. In caz de nevoie, putem asigura si repatrierea daca decesul a survenit in alta tara europeana.

Pe langa organizarea inmormantarii, putem si supraveghea intreaga ceremonie, asigurandu-ne ca toate obiceiurile crestinesti sunt efectuate cum si cand trebuie. Astfel, puteti sa va luati ramas bun de la persoana draga pierduta, fara a va mai preocupa de alte probleme.

Oferim consiliere gratuita pe intreaga perioada.

Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare sau informatii legate de serviciile si produsele noastre.

———-

Acte Necesare Pentru Obtinere Certificat Deces Survenit La Domiciliu

  • C.I. decedat
  • certificat de nastere decedat
  • certificat constatator al decesului
  • C.I. apartinator
  • acte doveditoare ale gradului de rudenie dintre apartinator si persoana decedata

 

Acte Necesare Pentru Obtinerea Ajutorului De Inmormantare

  • certificat deces (original + copie)
  • talon pensie
  • C.I. apartinator (original + copie)
  • factura fiscala (sicriu)
  • cerere tip
Acasa » Informatii » Ce puteti face in cazul unui deces la domiciliu
Scroll to Top
Call Now Button