Servicii & Transport Funerar

Servicii funerare Bucuresti si Ilfov Non Stop. Firma autorizata prestari servicii funerare complete.

Transport funerar Bucuresti / National / Repatriere decedati – asiguram transportul persoanei decedate atat intre locatiile intravilane necesare procedurilor funerare tipice, cat si intre localitati diferite sau repatrierea defunctului din alta tara daca este cazul.

Serviciul de transport pompe funebre se efectueaza strict in conditii legale, cu masini autorizate. Dotate cu echipamente speciale in conformitate deplina atat cu cerintele legislatiei romanesti, cat si cu cele internationale.

Transport Local, National si Transport Funerar International.

Oferta noastra include:

TRANSPORT FUNERAR • CONSULTANTA GRATUITA CONSTATARE DECES    IMBALSAMARE    TOALETARE / IMPACHETARE    COSMETICA    DECLARARE DECES    ACTE & AUTORIZATII NECESARE   SICRIU / CRUCE / COROANA   INMORMANTARE / PARASTAS    INCINERARE.

Serviciile noastre pot fi achizitionate separat sau incluse in pachete funerare complete.

Transport Funerar Bucuresti

Agentia funerara F24 este o firma autorizata pentru prestarea serviciului de transport funerar in tara ca si de transport funerar international. Asiguram atat transport funerar pt defunct (oriunde este necesar – la casa mortuara, biserica, transport funerar cimitir, samd.) cat si al membrilor familiei /cortegiului funerar.
Toate vehiculele sunt autorizate si echipate pentru a oferi o deplasare cat mai confortabila (ex. aer conditionat).

Serviciile noastre de transport funerar nu se limiteaza la zona reprezentata de Bucuresti si Ilfov, ci includ si deplasarea defunctului dintr-o localitate in alta in caz de nevoie, respectiv transport funerar international (repatriere decedati) – cand decesul a survenit pe teritoriul altei tari europene.

Transportul trupului neinsufletit se poate efectua numai intr-un autovehicul funerar specializat, dotat inclusiv cu instalatie de refrigerare.

F24: Firma autorizata pentru serviciul de transport funerar. Transportul persoanelor decedate pe teritoriul romanesc / intern și international. Preluare decedati aeroport. Parc auto masini autorizate. Dispunem de masini funerare special echipate . Serviciu inclus in oferta de servicii funerare sector 5 / Bucuresti / Ilfov sau achizitionat separat ca serviciu de transport funerar national si international.

Transport Funerar Bucuresti / National / Repatriere - funerare24.ro

Consultanta de specialitate gratuita

Clientii nostri beneficiaza de asistenta de specialitate pe durata intregului proces: de la momentul decesului si pana la finalul ceremoniei de inmormantare. Chiar si ulterior, in caz de nevoie.
Ne puteti pune orice intrebare legata de procedurile funerare, obtinerea ajutorului de deces, etc. si va vom raspunde cu promptitudine. Va oferim sfaturi si consiliere funerara de specialitate complet gratuit.

Constatare DeceS

Reprezinta primul pas ce trebuie facut in cazul unui deces. Certificatul constatator al decesului poate fi eliberat de catre medicul pe care vi-l punem la dispozitie sau de catre medicul de familie, in urma examinarii persoanei decedate.
Exceptia o reprezinta situatiile unde exista suspiciuni legate de cauza mortii. Intr-un asemenea caz, examinarea medicala si eliberarea documentelor devin responsabilitatea medicului legist.

miniatura expresiva pt sectiunea de consultanta gratuita a sitului Funerare24.ro

Imbalsamare

Imbalsamarea, procedura medicala obligatorie prin lege, permite pastrarea in conditii optime a corpului neinsufletit pentru mai mult timp. In lipsa acestei operatiuni, descompunerea s-ar produce rapid.
Casa Funerara F24 dispune de personal calificat si spatii dedicate autorizate pt imbalsamare in Bucuresti.
Dupa efectuare, se elibereaza certificatul de imbalsamare, indispensabil pt. transportul si depunerea decedatului la capela/cimitir.

Toaletare / Impachetare

Serviciile de toaletare includ spalarea si igienizarea trupului neinsufletit, imbracarea, aranjarea si asezarea in sicriu. Cu alte cuvinte, pregatirea defunctului pentru ceremonia funerara.
In cazul unei stari avansate de descompunere, e necesara “impachetarea” –  se refera la totalitatea operatiunilor necesare pt ca trupul acoperit sa fie “sigilat”, iar sicriul inchis ermetic.

Cosmetica FUNERARA

Prestări servicii cosmetica efectuate la cerere in sala de pregatire decedati de la sediul F24 – Bucuresti sector 5.
Poate include aplicare fond de ten, farduri, vopsit par, coafat, manichiura, etc.

Declarare Deces

Decesul se declara in termen de 3 zile.
Actele necesare inregistrarii decesului sunt: certificat constatator al decesului, actul de identitate si certificat de nastere ale persoanei decedate, precum si livretul militar (sau adeverinta de recrutare) daca este cazul.
Optional, se poate prezenta si un eventual certificat de casatorie al defunctului.

Pe baza acestor acte, depuse la starea civila sau primaria localitatii in care a survenit decesul, se elibereaza documentul de certificare a decesului. Totodata, ofiterul de stare civila elibereaza declarantului si adeverinta de inhumare sau de incinerare.

La cerere, ne ocupam de intreaga procedura legala pt dvs. Trebuie doar sa ne imputerniciti cu aceasta responsabilitate printr-o procura notariala.

Acte Necesare

Serviciile noastre includ asistenta completa in privinta procedurilor birocratice.  Inclusiv in obtinerea ajutorului de deces.
Pentru inhumare sau incinerare e nevoie de urmatoarele acte (in obtinerea carora ne putem implica la solicitarea dvs): Copie dupa certificatul constator al decesului; Certificatul de imbalsamare; Autorizatie de la SANEPID; Certificat de deces; Adeverinta de inhumare; Contractul de concesiune a locului de veci.

Sicriu / Cruce / Coroane

Agentia funerara F24 va pune la dispozitie, prin magazinul funerar din Bucuresti Sector 5, o gama variata de produse funerare – sicrie si aranjamente florale. Specialistii nostri va pot oferi asistenta in alegerea sicriului si coroanelor funerare care sa corespunda exact necesitatilor dumneavostra.

Inmormantare / Parastas

La solicitarea dvs, ne ocupam si de inmormantare. Un membru al echipei noastre va avea grija ca toate randuielile crestinesti sa se desfasoare exact cand si cum trebuie, fiind atent la cele mai mici detalii ale ceremoniei. Serviciile pot include organizarea si supravegherea intregii ceremonii de inmormantare, daca ati prefera sa ne mai delegati din sarcini pt a va oferi putin timp si dvs. Putem asigura si transportul familiei, preotului, etc. cu microbuze confortabile.

Incinerare

Incinerarea reprezinta o alternativa la inmormantarea traditionala. Trupul este incinerat, dumneavostra primind (daca doriti) o urna funerara ce contine cenusa persoanei decedate.

Transport Funerar in Tara si Repatriere Decedati • Info Utile / Detalii Servicii F24

Call Now Button Scroll to Top