Servicii & Transport Funerar

Funerare 24 va ofera transport funerar si servicii funerare non stop in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. La cel mai bun raport calitate/pret disponibil in domeniul funerar.
Aceste servicii  pot fi achizitionate separat sau incluse in pachete funerare complete.
Va stam la dispozitie 24/7 pentru orice intrebari sau informatii suplimentare.

1. Consultanta funerara si asistenta gratuite

Consultanta funerara gratuita F24

Pentru noi, consultanta de specialitate si suportul moral sunt la fel de importante ca serviciile funerare propriu-zise. Stim cat de greu va este in aceste momente. Pe langa consultanta de specialitate, vom face tot ce tine de noi pentru a va usura povara sufleteasca, indiferent daca este sau nu trecut in contract.

Colaborarea dintre noi incepe prin a intelege foarte bine care sunt trebuintele si dorintele dumneavostra. In functie de care vom stabili impreuna exact ce trebuie sa contina pachetul dvs. funerar. Nimic in plus, nimic in minus.
Daca aveti nevoie de produse sau servicii care nu sunt incluse in oferta noastra curenta, vom gasi o solutie sa vi le punem la dispozitie. Fara a va factura suplimentar efortul aditional depus pentru asta.

Pe intreaga durata a colaborarii (chiar si ulterior daca ne solicitati) veti gasi intotdeauna, la orice ora, un agent al echipei noastre care sa va ofere o solutie, un raspuns sau pur si simplu un sfat. Dupa cum am mentionat anterior, nu ne raportam strict la contractul semnat intre noi. Indiferent ce putem face, inclusiv pentru a va sustine moral – vom face. Pe langa eficienta, responsabilitate si competenta profesionala, veti gasi la noi decenta, compasiune si discretie.
Apelati la Funerare 24 cu incredere. Va putem solutiona orice problema din domeniul funerar si suntem la doar un apel distanta.

2. Transport Funerar

Autovehicul transport funerar F24

Funerare24 este o firma autorizata pt prestarea serviciului de transport funerar. Serviciile noastre sunt complete: transport local, national si transport funerar international.

Transport local / Transport funerar in tara / Repatriere decedati – asiguram transportul persoanei decedate atat local, intre locatiile necesare procedurilor funerare, cat si oriunde pe teritoriul Romaniei sau in/din alta tara ori preluare de la aeroport. Avem experienta de peste un deceniu in repatriere decedati.
Serviciul de transport pompe funebre se efectueaza strict in conditii legale, cu masini autorizate. Dotate cu echipamente speciale (incl. instalatie de refrigerare), in conformitate deplina atat cu legislatia romaneasca, cat si cu cea internationala.

Dispunem de propriul parc auto cu masini funerare special echipate si autorizate pt transport funerar.

Pe langa serviciul de transport funerar pentru defunct (oriunde este necesar – la casa mortuara, biserica, transport funerar cimitir, samd) asiguram si transportul membrilor familiei / cortegiului funerar. Toate vehiculele sunt autorizate pentru transport de persoane si echipate pentru a oferi o deplasare cat mai confortabila (sistem de climatizare, etc.).

Serviciul de transport funerar poate fi inclus in pachete funerare complete sau achizitionat separat, in functie de necesitati.

3. Constatare Deces

Reprezinta primul pas ce trebuie facut in caz de deces. Certificatul constatator al decesului poate fi eliberat de catre medicul pe care vi-l punem la dispozitie sau de catre medicul de familie, in urma examinarii persoanei decedate.

Exceptia o reprezinta situatiile unde exista suspiciuni legate de cauza mortii. Intr-un asemenea caz, examinarea medicala si eliberarea documentelor devin responsabilitatea medicului legist.

4. Imbalsamare

Imbalsamarea, procedura medicala obligatorie prin lege, permite pastrarea in conditii optime a corpului neinsufletit pentru mai mult timp. In lipsa acestei operatiuni, descompunerea s-ar produce rapid.
Casa Funerara F24 dispune de personal calificat si spatii dedicate autorizate pt imbalsamare in Bucuresti.
Dupa efectuare, se elibereaza certificatul de imbalsamare, indispensabil pt. transportul si depunerea decedatului la capela/cimitir.

5. Toaletare / Impachetare

Serviciile de toaletare includ spalarea si igienizarea trupului neinsufletit, imbracarea, aranjarea si asezarea in sicriu. Cu alte cuvinte, pregatirea defunctului pentru ceremonia funerara.

In cazul unei stari avansate de descompunere, e necesara “impachetarea” –  se refera la totalitatea operatiunilor necesare pt ca trupul acoperit sa fie “sigilat”, iar sicriul inchis ermetic..

6. Cosmetica Funerara

Prestări servicii cosmetica efectuate la cerere in sala de pregatire decedati de la sediul F24 – Bucuresti sector 5.
Poate include aplicare fond de ten, farduri, vopsit par, coafat, manichiura, etc.

7. Declarare Deces

Declarare deces F24 - functionar inspectand documentatia necesara

Decesul se declara in termen de 3 zile.

Actele necesare inregistrarii decesului sunt: certificat constatator al decesului, actul de identitate si certificat de nastere ale persoanei decedate, precum si livretul militar (sau adeverinta de recrutare) daca este cazul.

Optional, se poate prezenta si un eventual certificat de casatorie al defunctului.

Pe baza acestor acte, depuse la starea civila sau primaria localitatii in care a survenit decesul, se elibereaza documentul de certificare a decesului.
Totodata, ofiterul de stare civila elibereaza declarantului si adeverinta de inhumare sau de incinerare.

La cerere, ne ocupam de intreaga procedura legala pt dvs. Trebuie doar sa ne imputerniciti cu aceasta responsabilitate printr-o procura notariala.

8. Acte Necesare

Serviciile noastre includ asistenta completa in privinta procedurilor birocratice.  Inclusiv in obtinerea ajutorului de deces.
Pentru inhumare sau incinerare e nevoie de urmatoarele acte (in obtinerea carora ne putem implica la solicitarea dvs): Copie dupa certificatul constator al decesului; Certificatul de imbalsamare; Autorizatie de la SANEPID; Certificat de deces; Adeverinta de inhumare; Contractul de concesiune a locului de veci.

9. Sicriu / Cruce / Coroane

Agentia funerara F24 va pune la dispozitie, prin magazinul funerar din Bucuresti Sector 5, o gama variata de produse funerare – sicrie si aranjamente florale.

Specialistii nostri va pot oferi asistenta in alegerea sicriului si coroanelor funerare care sa corespunda exact necesitatilor dumneavostra.

10. Inmormantare / Parastas

Inmormantare funerare24.ro

Inmormantarea trebuie lasata pe mana profesionistilor. De la planificare si pana la terminare. Agentii nostri funerari au o vasta experienta in solutionarea eficienta si rapida a tot ce inseamna formalitati administrative.
Si tot ei sunt cei care solicita si eventual coordoneaza activitatea diferitilor furnizori de servicii (de la firma de catering pana la specialisti in prelucrarea marmurei). Sunt obisnuiti sa colaboreze cu reprezentanti ai bisericii sau sa se ocupe de organizarea si indrumarea participantilor la inmormantare.
Noi asiguram si logistica necesara evenimentului, transportul de persoane in microbuze confortabile dotate cu echipamente si optiuni care sa asigure un grad cat mai mare de confort persoanelor pe care le transporta – membri ai familiei, fete bisericesti sau persoane din cortegiul funerar.
Chiar si inmormantarea propriu-zisa va beneficia de prezenta a cel putin unuia dintre specialistii echipei Funerare 24 care va veghea ca totul sa se desfasoare conform dorintelor dumneavoastra, procedurilor funerare sau obiceiurilor crestinesti.
Iar parastasul il vom organiza ca la carte si ne vom asigura de desfasurarea ireprosabila a evenimentului.
Cat costa o inmormantare: consultati preturile pachetelor noastre complete, care ofera cel mai bun raport calitate/pret existent in domeniul funerar.

11. Incinerare

Incinerarea reprezinta o alternativa la inmormantarea traditionala. Trupul este incinerat, dumneavostra primind (daca doriti) o urna funerara ce contine cenusa persoanei decedate.

Detalii Servicii F24 • Transport Funerar In Tara Si Repatriere Decedati

Acasa » Transport Funerar si Detalii Servicii
Scroll to Top
Call Now Button