SERVICII FUNERARE

Transport funerar. Imbalsamare & Cosmetica funerara. Consultanta de specialitate gratuita.

TRANSPORT FUNERAR

Oferim transport funerar in Bucuresti, judetul Ilfov si pe intreg teritoriul Romaniei.

Asiguram atat transportul persoanei decedate (la capela, biserica si/sau cimitir), cat si (la cerere) transport de persoane cu microbuze, transportul aranjamentelor florale sau al altor produse funerare.

Serviciile de transport funerar sunt disponibile pentru achizitionare separata sau incluse in pachetele funerare complete.

TRANSPORT FUNERAR

IMBALSAMARE & COSMETICA

IMBALSAMARE & COSMETICA

Imbalsamarea este o procedura medicala obligatorie in Romania. Are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate pana la inmormantare. Este efectuata doar de catre personal calificat si autorizat. Certificatul de imbalsamare este obligatoriu pentru transportarea defunctului in sicriu si depunerea acestuia la capela bisericii sau cimitirului.

Cosmetica funerara se poate efectua (la cerere) dupa eliberarea certificatului de imbalsamare. In cadrul firmei noastre, aceaste operatiuni sunt efectuate de catre personal specializat si experimentat. Poate presupune (in functie de preferintele familiei) de la ras, barbierit, tuns sprancene si pana la curatat/hidratat ten, pensat, machiajul ochilor, aplicare fond de ten, etc. Scopul cosmeticii funerare este de a asigura un aspect cat mai natural si apropiat de realitate al defunctului.

CONSULTANTA GRATUITA

Clientii nostri beneficiaza de consultanta de specialitate pe durata intregului proces: de la momentul decesului si pana la finalul ceremoniei de inmormantare. Chiar si dupa, daca este nevoie.
Ne puteti pune orice intrebare legata de procesul funerar si va vom raspunde cu promptitudine. Va putem oferi sfaturi, asistenta si consultanta de specialitate complet gratuit.

CONSULTANTA GRATUITA

Preluare urgente/ apeluri telefonice: non-stop.

Program magazin: 8.00 - 16.00 (zilnic).

Scroll to Top