TRANSPORT FUNERAR BUCURESTIServicii Funerare Complete

Asistenta funerara gratuita. Acte necesare procedurilor funerare. Imbalsamare. Toaletare.  Cosmetica funerara. Sicriu, coroane, buchete si aranjamente florale. Inmormantare / incinerare. Servicii funerare complete.

Transport funerar – Bucuresti, Ilfov, restul tarii precum si transport funerar international cu autofunerare specializate din parcul auto propriu.

SERVICII FUNERARE COMPLETE - FUNERARE 24

Consultanta de specialitate gratuita

Clientii nostri beneficiaza de asistenta de specialitate pe durata intregului proces: de la momentul decesului si pana la finalul ceremoniei de inmormantare. Chiar si ulterior, in caz de nevoie.
Ne puteti pune orice intrebare legata de procedurile funerare, obtinerea ajutorului de deces, etc. si va vom raspunde cu promptitudine. Va oferim sfaturi si consiliere funerara de specialitate complet gratuit.

CONSTATARE DECES

Reprezinta primul pas ce trebuie facut in cazul unui deces. Certificatul constatator al decesului poate fi eliberat de catre medicul pe care vi-l punem la dispozitie sau de catre medicul de familie, in urma examinarii persoanei decedate.
Exceptia o reprezinta situatiile unde exista suspiciuni legate de cauza mortii. Intr-un asemenea caz, examinarea medicala si eliberarea documentelor devin responsabilitatea medicului legist.

servicii funerare complete - consiliere gratuita

IMBALSAMARE - Bucuresti

Imbalsamarea, procedura medicala obligatorie prin lege, permite pastrarea in conditii optime a corpului neinsufletit pentru mai mult timp. In lipsa acestei operatiuni, descompunerea s-ar produce rapid.
Agentia noastra dispune de personal calificat si spatii dedicate autorizate pt imbalsamare in Bucuresti.
Dupa efectuare, se elibereaza certificatul de imbalsamare, indispensabil pt. transportul si depunerea decedatului la capela/cimitir.

TOALETARE / IMPACHETARE

Serviciile de toaletare includ spalarea si igienizarea trupului neinsufletit, imbracarea, aranjarea si asezarea in sicriu. Cu alte cuvinte, pregatirea defunctului pentru ceremonia funerara.
In cazul unei stari avansate de descompunere, e necesara “impachetarea” –  se refera la totalitatea operatiunilor necesare pt ca trupul acoperit sa fie “sigilat”, iar sicriul inchis ermetic.

COSMETICA FUNERARA

Se efectueaza la cerere. Poate include aplicare fond de ten, farduri, vopsit par, coafat, manichiura, etc.

DECLARARE DECES

Decesul se declara in termen de 3 zile.
Actele necesare inregistrarii decesului sunt: certificat constatator al decesului, actul de identitate si certificat de nastere ale persoanei decedate, precum si livretul militar (sau adeverinta de recrutare) daca este cazul.
Optional, se poate prezenta si un eventual certificat de casatorie al defunctului.

Pe baza acestor acte, depuse la starea civila sau primaria localitatii in care a survenit decesul, se elibereaza documentul de certificare a decesului. Totodata, ofiterul de stare civila elibereaza declarantului si adeverinta de inhumare sau de incinerare.

La cerere, ne ocupam de intreaga procedura legala pt dvs. Trebuie doar sa ne imputerniciti cu aceasta responsabilitate printr-o procura notariala.

ACTE NECESARE

Servicii funerare complete inseamna si asistenta completa in privinta procedurilor birocratice.  Inclusiv in obtinerea ajutorului de deces.
Pentru inhumare sau incinerare e nevoie de urmatoarele acte (in obtinerea carora ne putem implica la solicitarea dvs): Copie dupa certificatul constator al decesului; Certificatul de imbalsamare; Autorizatie de la SANEPID; Certificat de deces; Adeverinta de inhumare; Contractul de concesiune a locului de veci.

SICRIU / CRUCE / COROANE

Prin magazinul nostru de produse funerare va punem la dispozitie o gama variata de sicrie si aranjamente florale funerare. Specialistii nostri va pot oferi asistenta in alegerea sicriului si coroanelor funerare care sa corespunda exact necesitatilor dumneavostra.

TRANSPORT FUNERAR Bucuresti / ilfov / Restul Tarii

Asiguram atat transport funerar pt defunct (oriunde este necesar – la casa mortuara, biserica, cimitir, samd.) cat si al membrilor familiei /cortegiului funerar.
Toate vehiculele sunt autorizate si echipate pentru a oferi o deplasare cat mai confortabila (ex. aer conditionat).

Servicii funerare complete de transport – nu se limiteaza la zona reprezentata de Bucuresti si Ilfov, ci includ si deplasarea defunctului dintr-o localitate in alta, respectiv transportul international (repatriere) – cand decesul a survenit pe teritoriul altei tari europene.

Transportul trupului neinsufletit se poate efectua numai intr-un autovehicul funerar specializat, dotat inclusiv cu instalatie de refrigerare.

transport sicriu - servicii funerare complete

INMORMANTARE

La solicitarea dvs, ne ocupam si de organizarea si supravegherea inmormantarii. Un membru al echipei noastre va avea grija ca toate randuielile crestinesti sa se desfasoare exact cand si cum trebuie, fiind atent la cele mai mici detalii ale ceremoniei.Servicii funerare complete se refera si la organizarea si supravegherea intregii ceremonii de inmormantare, daca ati prefera sa ne mai delegati din sarcini pt a va oferi putin timp si dvs.

INCINERARE

Incinerarea reprezinta o alternativa la inmormantarea traditionala. Trupul este incinerat, dumneavostra primind (daca doriti) o urna funerara ce contine cenusa persoanei decedate.

Funerare24.ro - SERVICII FUNERARE COMPLETE