POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care noi, S.C. SERBAN MANPOWER S.R.L., colectam, stocam si  utilizam datele dvs. personale atunci cand accesati sau interactionati cu site-ul nostru https://funerare24.ro

In continuare, veti afla care sunt datele pe care le colectam si prelucram sau pe care ni le-ati pus la dispozitie prin accesarea https://funerare24.ro

Din motive practice, ne vom referi in randurile ce urmeaza la URL-ul https://funerare24.ro cu denumirea de “website-ul” si/sau “site-ul”.

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-ului si ne vom referi in continuare la aceasta prin “dvs.”.

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 10.01.2020.

    Add a header to begin generating the table of contents

    1. Cine suntem

    S.C. SERBAN MANPOWER S.R.L., situata in Str. TOMIS 2A – Bucureşti sect 3, inregistrata cu numarul J40 /8059 /2019 la Registrul Comertului, C.U.I. 41280986, este o societate comerciala care functioneaza in conformitate cu legislatia din Romania si la care ne vom referi in continuare cu denumirea FUNERARE24. Datele noastre de contact sunt:

    Telefon: 031.425.7344
    Email: contact[at]funerare24.ro

    2. Ce date prelucram

    In functie de natura si scopul interactiunii cu website-ul (completare formular comanda, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, descarcarea unui ghid, inregistrarea la un eveniment sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

    • Adresa dvs. de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doriti:
      1. Sa creati un cont sau sa trimiteti o solicitare in sectiunea de contact a site-ului;
      2. Sa va abonati la newsletter;
      3. Sa completati / trimiteti un formular de comanda;
      4. Sa cereti acces la resursele si promotiile FUNERARE24
      5. Sa va inregistrati la evenimentele si campaniile noastre;
    • Date legate de identitatea dvs., precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, serie si numar CI/BI, numele companiei, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.
    • Date legate de navigare – date legate de modul in care folositi website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
    • Date despre vizitele dvs. pe site-uri: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru, informatii sau servicii/produse vizualizate/cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
    • Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizati functionalitatile site-ului.

    3. Cum colectam aceste date

    Datele dvs. pot fi colectate in diferite moduri.

    Pot fi colectate direct cand comunicati cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand va abonati la newsletter sau completati orice alt tip de formular din site, cand descarcati resurse, cereti acces la resurse si promotii sau cand va inregistrati la evenimentele si campaniile noastre.

    De asemenea, colectam date cand comunicati cu FUNERARE24 prin email si/sau telefon si/sau SMS, precum si prin intermediul platformelor de Social Media.

    O alta forma de colectare a datelor dvs. are loc in momentul in care ne trimiteti informatii spre publicare in paginile de Social Media (Facebook, Instagram, etc.), in platforma site-ului sau direct la sediul nostru din Str. TOMIS 2A – Bucureşti sect 3, telefon: 031-425-7344.

    FUNERARE24 colecteaza date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.

    Va rugam sa cititi Politica fisierelor de tip cookie care furnizeaza informatii detaliate despre aceasta tehnologie si modul in care o folosim pe site.

    4. De ce sunt colectate aceste date

    FUNERARE24 colecteaza si foloseste datele dvs. personale:

    • Pentru a va afisa website-ul si continutul acestuia;
    • Pentru a va permite sa folositi serviciile/produsele noastre (acces la platforma, documentatie, programari, evenimente, etc.);
    • Pentru a va permite sa ne contactati;
    • Pentru a va permite sa programati vizita in locatiile noastre;
    • Pentru a va oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ati cerut;
    • Pentru a va anunta noutatile si schimbarile legate de website si gama de produse /servicii FUNERARE24;
    • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale.

    Folosim cookie-uri si marcatori pentru:

    A imbunatati experienta dvs. de navigare pe site, precum:

    • Recunoasterea dispozitivului dvs. astfel incat sa nu fi nevoit sa introduceti aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop;
    • Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ati oferit o data, pentru a nu fi nevoit sa le introduceti din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii.

    Analizam traficul si datele din site pentru:

    • Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-ul mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor dvs.;
    • Evaluarea comportamentului dvs. de navigare si accelerarea cautarilor dvs.;
    • A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folositi site-ul, astfel incat sa il imbunatatim.

    Utilizarea informatiilor dvs. in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:

    • Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele dvs. de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
    • Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare
    • Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public
    • In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul dvs. pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optati sa primiti comunicari de marketing sau pe email.

    5. Cine proceseaza datele colectate

    Datele dvs. sunt prelucrate de catre angajatii / colaboratorii FUNERARE24 delegati cu:

    • Administrarea site-ului;
    • Administrarea resurselor;
    • Administrarea clientilor si a cererilor lor;
    • Sarcini legale.

    FUNERARE24, ca operator de date, a luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor. Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.

    6. Partajarea datelor dvs. personale

    Nu vindem datele dvs. cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de catre Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la FUNERARE24 in orice moment. In ultimul rand, am putea dezvalui datele dvs.:

    • In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de FUNERARE24 prin intermediul website-ului;
    • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare;
    • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii FUNERARE24, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

    Link-urile catre site-uri si terte parti

    Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora FUNERARE24 nu are control. Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti. Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

    7. Durata de stocare a datelor

    FUNERARE24 pastreaza datele dvs. personale doar pentru perioada necesara scopurilor explicate la articolul 4 .

    Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

    Cand va abonati la newsletter-ul nostru sau descarcati resursele gratuite, stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care va dezabonati (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului).

    Cand contactati FUNERARE24 folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele dvs. vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu FUNERARE24, apoi vor fi sterse.

    Cand sunteti clientul nostru pe platforma site-ului sau prin cumpararea de servicii / produse FUNERARE24, va prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina FUNERARE24 (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

    Daca ne contactati pentru a deveni partener sau afiliat, datele dvs. vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.

    Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ati creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.

    Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

    8. Cum sunt protejate datele dvs. cu caracter personal

    Datele dvs. personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus. Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu va putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele. Ne straduim sa va protejam datele insa nu va putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiteti catre website. Prin aceasta sunteti de acord sa ne furnizezi datele dvs. pe propriul risc. De asemenea, sunteti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor dvs. personale sa fie si a dvs., in mod egal. Pentru inceput, sunteti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.

    9. Ce drepturi aveti

    In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiati de urmatoarele drepturi:

    • Dreptul sa va retrageti consimtamantul in orice moment. Va puteti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor dvs. personale in orice moment, chiar daca ni l-ati oferit inainte. Ne puteti contacta pentru retragere la adresa de email dpo@funerare24.ro.
    • Dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor. Aveti acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al FUNERARE24 sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care FUNERARE24 poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul sa va accesati datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul la restrictionarea prelucrarii.Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre FUNERARE24 catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro
    • Dreptul de a va  adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

    In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand va exercitati oricare dintre aceste drepturi, FUNERARE24, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii dvs. Va rugam sa fiti constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce va raspundem la cerere. Suntem obligati sa va raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

    Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate va sunt oferite de FUNERARE24 in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa percepem o taxa fie sa refuzam cererea. Ne puteti contacta pentru exercitarea acestui drept la adresa de email dpo@funerare24.ro

    10. Informatii detaliate despre procesarea datelor personale

    Va rugam sa accesati Politica de Cookies pentru informatii detaliate.

    11. Transferul datelor cu caracter personal

    Datele cu caracter personal furnizate catre FUNERARE24 pot fi transferate in afara Romaniei, dar numai dupa ce au fost verificate conditiile de securitate si confidentialitate a destinatiilor preconizate si doar catre state din Uniunea Europeana.

    12. Confidentialitatea minorilor

    FUNERARE24 nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul https://funerare24.ro nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani. Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne trimiteti un email la dpo@funerare24.ro

    13. Modificari ale politicii noastre de confidentialitate

    Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor veti fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

    14. Definitii

    Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

    Prelucrare (procesare) – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

    Persoana vizata – persoane fizice ale caror date sunt prelucrate.

    Operator de date personale (Data Controller) – orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

    Imputernicit (Data Processor) – proceseaza datele in numele unui operator.

    Consimtamant – incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

    GDPR – Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

    Terti – orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

    Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa dpo@funerare24.ro

    Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, va rugam sa accesati pagina referitoare la Politica noastra de cookies.

    Scroll to Top