FLORISTICA

Floristica funerara. Aranjamente funerare, pt sicriu si coroane.

Aranjamentele florale funerare isi aduc aportul la celebrarea vietii persoanei dragi decedate. In astfel de momente, florile pot spune mai mult decat cuvintele. Selectia noastra de aranjamente florale funerare include o larga varietate de produse, de la traditional la modern si contemporan. Nu e nici o problema daca nu stiti exact ce doriti. Specialistii nostri va stau la dispozitie si vor avea grija sa alegeti ceea ce corespunde exact dorintelor si necesitatilor dvs.

Aranjamentele florale funerare rezista pana la 7 zile, multumita suportului ce are in compozitie burete mineral.

Comenzile se pot executa in aceeasi zi, in cazul in care comanda se da pana la ora 10 dimineata, sau pana a doua zi pentru comenzile dupa ora 10. Transportul pentru comenzile ce nu fac parte din pachetul funerar se poate face la locatia aleasa, contra cost.

Toate coroanele funerare prezinta lenta (panglica funerara) pentru mesaj.

Toate aranjamentele florale pentru sicriu poseda suport cu ventuze (pentru atasare pe capac sicriu cu burete mineral) si lenta (panglica funerara) pt. mesaj.
Se inhumeaza cu persoana decedata, atasate de capacul sicriului.

Toate aranjamentele florare funerare poseda suport format din bureti minerali (pentru ca florile sa poata ramane proaspete mai multe zile) si lenta (panglica funerara) pentru mesaj.

Preluare urgente/ apeluri telefonice: non-stop.

Program magazin: 8.00 - 16.00 (zilnic).

Scroll to Top